foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Ripollès se suma a la petició perquè es mantingui l’oficina liquidadora de Ripoll Imprimeix Correu electrònic
divendres, 4 de novembre de 2016 14:35

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha participat a l’acte protocol·lari de signatura del manifest de suport a les oficines liquidadores celebrat aquest migdia a la sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll. Rubricant el manifest, l’organisme de cooperació municipal dóna suport a la petició per part de diverses instàncies tant públiques com privades de la comarca perquè l’Agència Tributària Catalana no deixi de desenvolupar tasques al Ripollès a través de l’oficina liquidadora del carrer del Progrés número 40 de la capital.

  

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès, a la segona posició de Catalunya en notificacions electròniques per habitant Imprimeix Correu electrònic
dijous, 3 de novembre de 2016 13:14

Seguint amb la voluntat d’agilitzar els tràmits i digitalitzar-los per optimitzar temps i reduir la despesa en paper, el Consell Comarcal del Ripollès aposta decididament per l’administració electrònica. Una mostra n’és el fet que el tercer trimestre del 2016, aquesta institució s’ha convertit en el segon ens comarcal de Catalunya que més notificacions electròniques per habitant ha emès a través del servei e-NOTUM, del consorci Administració Oberta de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès i el Conflent estrenyen lligams en una diada de germanor molt lluïda Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 30 d'octubre de 2016 20:09

Més d’un centenar de persones provinents del Conflent s’han trobat amb desenes de ripollesos i ripolleses en el marc de la Diada de l’agermanament del Ripollès. Aquesta celebració, que es duu a terme alternativament any rere any a cada comarca, enguany ha tingut lloc a Vilallonga de Ter, coincidint amb el 13è Mercat de la trumfa. Les diverses activitats planificades i el bon temps han garantit una jornada molt lluïda.

 

Llegiu-ne més...
 
'19 x 19': L'Oficina Jove del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
divendres, 28 d'octubre de 2016 09:36

Torneu a mirar el 19 x 19, el programa divulgatiu sobre el Consell Comarcal, elaborat per Televisió del Ripollès. L'Oficina Jove del Ripollès ha estat la protagonista d'aquest primer capítol de la temporada. La consellera de Joventut, Mònica Bonsoms, i la cap d'àrea de Serveis a les persones, Laura Vidal, han explicat tot allò que es fa des de l'Oficina.

Llegiu-ne més...
 
Unes 40 persones participen a la Caminada Oliba 2016 Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 24 d'octubre de 2016 13:10

Èxit de participació a la Caminada Oliba 2016 d’aquest diumenge, organitzada pel Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista Ripoll i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Associació de Rutes del Romànic.


 

 

Llegiu-ne més...
 
Vilallonga de Ter acollirà la Diada de l’agermanament Ripollès Conflent Imprimeix Correu electrònic
divendres, 21 d'octubre de 2016 14:13

El Consell Comarcal del Ripollès organitza, diumenge 30 d’octubre, la Diada de l’agermanament Ripollès Conflent. Aquesta festivitat de caràcter anual congregarà, a Vilallonga de Ter, personalitats i vilatans de totes dues comarques. La celebració es duu a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilallonga de Ter, la Comunitat de Comunes del Conflent, la Casa de la Generalitat a Perpinyà i l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer.


Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 107