foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
L’Oficina Jove del Ripollès comença a Camprodon un cicle de xerrades per fomentar la mobilitat internacional Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 1 de febrer de 2017 13:19

El Consell Comarcal del Ripollès, a través de l’Oficina Jove del Ripollès, impulsa un cicle d’activitats per tal de fomentar la cooperació i el voluntariat internacional entre els i les joves de la comarca. És sota el títol Europa? No és lluny!, amb el suport d’Europe Direct Girona i els ajuntaments de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. La sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon serà l’escenari de la primera xerrada, que tindrà lloc aquest dissabte, 4 de febrer, a les set del vespre. S’hi convida els i les joves a la reflexió i l’anàlisi sobre la cooperació internacional, els camps de treball i el voluntariat.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal ha avançat aquest divendres el transport escolar de diverses línies Imprimeix Correu electrònic
divendres, 27 de gener de 2017 14:18

ACTUALITZACIÓ - El dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès ha decidit a partir del migdia i de forma progressiva anticipar el servei de transport escolar d’algunes línies. Ha estat després d'analitzar la situació conjuntament amb els ajuntaments, centres escolars i el Servei Meteorològic de Catalunya, tenint en compte els avisos de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i atesa la inquietud d'algunes famílies. Les previsions meteorològiques del migdia indicaven la intensificació de les precipitacions per la resta del dia, amb una cota de neu inicialment situada als 700 metres que pujaria fins als 1.200 metres.

Llegiu-ne més...
 
Normalitat, al transport escolar del Consell Comarcal del Ripollès Imprimeix Correu electrònic
divendres, 27 de gener de 2017 10:31

El transport escolar del Ripollès s'ha desenvolupat aquest matí amb normalitat en totes les modalitats i per a totes les etapes educatives arreu de la comarca. Ahir a la tarda, després d'analitzar l'evolució de la meteorologia i de la viabilitat de la xarxa de carreteres, el dipositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès va decidir, en coordinació amb Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, restablir el servei. Amb tot, el dispositiu va seguir les informacions meteorològiques fins a última hora de la nit i ha fet un darrer control a primera hora del matí, abans d'activar les primers línies del transport.

Segons les informacions facilitades pels ajuntaments i les direccions dels centres educatius, tots han obert portes i han reprès l'activitat docent amb tota normalitat. Tot i així, el dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal del Ripollès segueix actiu supervisant l'evolució de la meteorologia i la viabilitat en coordinació amb Protecció Civil i els ajuntaments.

Pel que fa a l'estat de les carreteres, i segons el Servei Català de Trànsitaquest matí no s'ha registrat cap incidència i no hi ha cap incidència a cap punt de la xarxa.

 

 
El Consell Comarcal del Ripollès reactiva per demà el transport escolar Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 18:37

Activem per demà el transport escolar del Ripollès. El dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal continuarà actiu i seguirà amb deteniment l'evolució de la meteorologia i la viabilitat de les carreteres en coordinació amb els ajuntaments.

Recordeu que cal circular amb precaució. Podeu consultar les incidències viàries aquí.


 
Suma d’esforços a la comarca davant la situació de nevades Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 14:45

Després d’estar alerta tota la nit, el Consell Comarcal del Ripollès ha reprès a primera hora d’aquest matí l’activitat del dispositiu especial de nevades. Si el transport escolar ha estat suspès, s’ha vetllat pel benestar dels 45 alumnes i professors de l’Escola Doctor Robert de Camprodon que han passat la nit allotjats a un hotel de Ripoll. De seguida el Consell Comarcal del Ripollès ha posat a la disposició de l’equip docent una tècnica de joventut com a mesura de suport del monitoratge i el desenvolupament de l’esmorzar. A dos quarts de deu, en col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra, s’ha supervisat l’estat de la carretera i s’ha donat el vistiplau a l’escola perquè els alumnes tornessin a Camprodon. Ha estat amb una expedició supervisada pels Mossos d’Esquadra que ha fet una primera parada a Sant Pau de Segúries i a tres quarts d’onze ha acabat el recorregut a l’estació d’autobusos de la capital de la vall. Allà un grup de pares esperaven una part dels alumnes. La resta s’ha desplaçat a l’escola, que estava oberta però sense activitat lectiva. Des del Consell Comarcal del Ripollès s’ha agraït la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya així com de l’Ajuntament de Ripoll, que s’ha fet càrrec dels costos de l’allotjament.


   

 
Llegiu-ne més...
 
Informació sobre l'activitat escolar avui al Ripollès Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 de gener de 2017 12:12

Si el transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès, s'ha suspès a tota la comarca, són els ajuntaments els que prenen la decisió sobre el manteniment o la suspensió de l'activitat docent als centres educatiusAquesta ha estat la primera vegada que se suspèn el transport íntegrament a tota la comarca des del 1989, any en què la Generalitat de Catalunya va delegar aquesta competència al Consell Comarcal del Ripollès. Recollim la relació de centres d'ensenyament obligatori i el grau d'activitat segons ens han informat els seus directors aquest matí.


Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 107