foto
Inici Notícies i premsa
Notícies del Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Ripollès, el primer de Catalunya que subvenciona la interpretació a les persones sordes Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 12 de setembre de 2017 17:46

La participació activa a la vida política, social i cultural de la comarca és un dret de tots els ripollesos i ripolleses amb independència de la seva condició. Fonamentant-se en aquest plantejament el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha presentat públicament la subvenció que la institució ha atorgat a l’Associació de persones sordes del Ripollès, amb la presència del president d’aquesta associació, Ricardo Solana, a més del president de la Federació de persones sordes de Catalunya, Antonio Martínez.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès bonificarà les taxes de l’escola de música a les famílies amb més d’un alumne Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 30 d'agost de 2017 13:50

El Consell Comarcal del Ripollès vol facilitar l’accés de tota la població a l’ensenyança musical de qualitat. És per això que, per al curs entrant, ha implementat un sistema de bonificacions de les quotes per aquelles famílies que tinguin més d’un alumne matriculat a l’Escola comarcal de música del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès, a punt per l’entrada en servei de l’Agència Tributària de Catalunya Imprimeix Correu electrònic
divendres, 11 d'agost de 2017 12:06

Les dependències del Consell Comarcal del Ripollès ja estan preparades per l’inici de l’activitat, a la comarca, de l’Agència Tributària de Catalunya. Des d’ahir a la façana del carrer Progrés ja hi llueix el rètol que així ho indica.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès augmenta la xifra d’estades de lleure i acull el camp de treball juvenil de més altitud del país Imprimeix Correu electrònic
divendres, 4 d'agost de 2017 13:11

El Consell Comarcal del Ripollès té, dins de les competències delegades per la Generalitat de Catalunya, el seguiment d’activitats d’educació en el lleure en el marc d’acampades juvenils, camps de treball, casals de vacances, colònies, i rutes. És per això que és obligatori notificar-les al consell comarcal. A principi d’agost, el nombre notificacions d’activitats d’aquest tipus al Ripollès ja supera el total de l’any passat. Si l’estiu del 2016 es va tancar amb 300, actualment ja n’hi ha 318 de registrades. La procedència de la majoria dels grups és l’àrea metropolitana de Barcelona i estan organitzats per grans entitats. Per exemple, Minyons escoltes i guies de Catalunya o Esplais catalans.

   

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès preveu 15 línies de transport escolar per al curs vinent Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 1 d'agost de 2017 14:02

El Consell Comarcal del Ripollès dedica el màxim de recursos i esforços possibles a prestar el servei de transport escolar. L’objectiu és satisfer les necessitats dels alumnes de tots els pobles. Això, independentment de les distàncies entre les llars i els centres educatius, partint de la idea que realçar els avantatges de viure lluny de les grans àrees poblades i compensar-ne els inconvenients és un determinació del Consell Comarcal del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès acomiada la trentena de participants a l’Erasmus+ Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 29 de juliol de 2017 15:49

“Un espai comú de cooperació i coneixement”. Així és com el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha definit l’intercanvi Erasmus+ de joves del Ripollès, el Conflent, la Garrotxa i els Aspres. Aquest projecte s’ha conclòs avui a Sant Joan de les Abadesses. Ha estat amb l’acte de lliurament de diplomes, que s’ha fet a l’alberg Ruta del ferro, on s’han allotjat els 32 participants. Manso també ha posat de manifest que és amb activitats com la d’aquesta setmana que s’evidencia que “la frontera del Pirineu cada dia ha de ser més petita”. Alhora, ha agraït la visita dels joves, la feina feta per l’equip de monitors coordinats per l’Oficina Jove del Ripollès i el suport de l’ajuntament santjoaní.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 107