foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
L’Oficina jove del Ripollès arrenca el Gaudeix tot l’any del 2018 amb un escape room i teatre

Fomentar l’esperit de treball en equip i la cooperació, així com la inquietud per la cultura han estat els objectius de la primera sortida de Gaudeix tot l’any. Es tracta del programa d’activitats amb què l’Oficina jove del Ripollès, del consell comarcal, crea una oferta d’oci alternatiu per als nois i noies dels nostres municipis que tenen entre dotze i disset anys.

Llegiu-ne més...
 
El consell comarcal ha suspès 6 expedicions de transport escolar arran de la nevada

El Consell Comarcal del Ripollès segueix atentament l’evolució de la situació d’alerta per nevades que afecta els nostres municipis amb la voluntat de garantir la seguretat i el servei als usuaris del transport escolar. Ahir a la tarda el govern i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès van activar el dispositiu especial de nevades, pendent de la informació meteorològica facilitada pel Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya. Aquest matí s’ha valorat la situació meteorològica i la viabilitat de les carreters conjuntament amb les empreses concessionàries del servei de transport escolar, els ajuntaments i els centres educatius i s’ha decidit suspendre el servei d’algunes de les línies de les valls del Freser.

Llegiu-ne més...
 
El Refugi d’animals del Ripollès tanca el 2017 amb 31 adopcions

El Refugi d’Animals del Ripollès, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès amb el suport de la Diputació de Girona, ha registrat 31 adopcions al llarg del 2017. És una xifra inferior a la de l’any anterior, en què es va arribar a les quaranta, però la proporció de gossos adoptats respecte els que han ingressat al refugi ha passat del 31,7 % al 38,8 %. Aquesta tendència fa pensar que el grau de conscienciació sobre la necessitat de no abandonar el cans creix entre el habitants del Ripollès, així com també augmenta la bona voluntat de les famílies d’escollir els nous animals de companyia entre els gossos abandonats residents al refugi del consell comarcal.

Catàleg de gossos en adopció: http://bit.ly/refugiripolles

Llegiu-ne més...
 
El consell comarcal i FGC acorden descomptes en els forfets de Núria i Vallter per als habitants i escolars del Ripollès

Potenciar i promocionar l’aprenentatge i la pràctica d’esports de neu entre els habitants i els escolars. Aquest és l’objectiu pel qual el Consell Comarcal del Ripollès i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han signat, un any més, un conveni que proporciona bonificacions en els forfets de temporada per esquiar a les estacions de Vall de Núria o Vallter 2000.

Llegiu-ne més...
 
El ple aprova actualitzar els convenis de delegació de competències dels ajuntaments en matèria de residus

El Consell Comarcal del Ripollès és, des del 1998, la institució responsable de la recollida, el transport i la valorització dels residus dels municipis. Arran dels canvis en alguns procediments, de la realitat de la comarca i també d’algunes normatives, el ple de la corporació ha acordat actualitzar el conveni pels quals els ajuntaments deleguen aquestes competències al Consell Comarcal del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El consell comarcal ha destinat 360.000 euros a fer millores a les depuradores del Ripollès durant el 2017

Que les aigües brutes tractades a les seves depuradores retornin completament netes als rius és una qüestió prioritària pel Consell Comarcal del Ripollès. Concretament, de l’àrea de Territori i sostenibilitat i la conselleria comarcal d’Intervenció ambiental i Sanejament. La corporació, a més, dedica un esforç molt important a mantenir en condicions perfectes les instal·lacions que ho fan possible, conjuntament amb l’Agència catalana de l’Aigua.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 181