foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal fomenta el debat amb la comunitat educativa mitjançant una comissió específica

Amb la voluntat de crear una plataforma de comunicació i debat conjuntament amb els centres escolars, el Servei Educatiu del Ripollès i els ajuntaments, el Consell Comarcal del Ripollès ha constituït la Comissió comarcal d’Ensenyament. Dijous la sala de plens va acollir la seva primera reunió amb més de quaranta assistents entre el president, Joan Manso; el vicepresident Josep Coma; la consellera comarcal d’Ensenyament, Dolos Cambras; personal tècnic de l’àrea; representants dels centres escolars; regidors d’ensenyament dels ajuntaments; representants del Servei Educatiu del Ripollès i diversos mestres. També hi van ser convidades les AMPA dels centres escolars de la comarca i la inspectora d’Ensenyament.

    

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal aconsegueix mantenir la gratuïtat del transport escolar a Font-rubí, Rocabruna, Beget, Salarça i Bolòs

El Consell Comarcal del Ripollès té entre els seus objectius afavorir la igualtat d’oportunitats al territori. En aquest sentit, ha capitanejat les accions necessàries per aconseguir que segueixi sent gratuït el transport escolar de les línies R3 (Camprodon, Font-rubí, Rocabruna i Beget) i R4 (Camprodon, Salarça i Bolòs).

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal edita la Guia Sardanista del Ripollès 2017

Seguint amb la tasca de promoció de la cultura i les tradicions, el Consell Comarcal del Ripollès ha editat la Guia Sardanista del Ripollès 2017. Aquest llibret recull tota la programació de ballades, audicions, aplecs i concerts de sardanes del Ripollès, incloent-hi la Trobada sardanista comarcal, que enguany se celebrarà a Sant Pau de Segúries el 23 de juliol i arriba a la 28a edició.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal aprova les bases dels ajuts de menjador escolar del curs 17-18

El Consell Comarcal del Ripollès segueix contribuint a la cohesió social de la població dels nostres municipis. Atenent aquesta finalitat, al darrer ple ordinari ha aprovat les bases dels ajuts de menjador escolar per al curs 2017-2018 per aquells casos en què no es disposa de la gratuïtat sistemàtica del servei. La convocatòria preveu ajuts per finançar o bé el 50 % del cost del servei o bé el 100 %, en funció del nivell de renda familiar, les especificitats familiars (família nombrosa, monoparental, alumne o germà discapacitat, acolliment o redistribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats específiques) i la situació social segons la valoració del Consorci de Benestar Social del Ripollès. El Consell Comarcal del Ripollès disposa d’una tercera línia d’ajuts per complementar, en funció de la demanda, el finançament del servei a aquelles famílies que inicialment hagin obtingut l’ajuda del 50 %.

Llegiu-ne més...
 
El Saló de l’Ensenyament del Ripollès es consolida com a referent educatiu del Ripollès, Osona i la Cerdanya

Posar a l’abast dels joves de la comarca tots els recursos necessaris perquè forgin una bona base per a la seva carrera professional i personal és un dels objectius del Consell Comarcal del Ripollès i, especialment, la seva àrea de Joventut. Per aquest motiu ha organitzat el III Saló de l’Ensenyament del Ripollès, que s’ha dut a terme al poliesportiu municipal de Ripoll. L’edició d’enguany ha estat tot un èxit de públic. S’ha superat amb escreix la previsió de visitants. Si bé se n’esperaven uns 400, pràcticament s’ha arribat a 600 joves provinents del Ripollès però també de la Cerdanya i Osona. Aquestes comarques ja tenen el saló com un referent per la gran capacitat que té d’apropar i concentrar l’oferta educativa disponible no només del Ripollès i les comarques veïnes sinó a de bona part del país. De fet, fins i tot hi ha participat estands de fora de Catalunya. Tot plegat, sense oblidar la formació professional, que hi ha estat representada per múltiples centres de la comarca i de localitats pròximes. Entre tots ells s’ha arribat a la xifra de 35 estands.

    

Llegiu-ne més...
 
El Saló de l’Ensenyament del Ripollès segueix creixent i arriba a 35 estands

Posar a l’abast dels joves de la comarca tots els recursos necessaris perquè forgin una bona base per a la seva carrera professional i personal és un dels objectius pels quals treballa el Consell Comarcal del Ripollès i, especialment, la seva àrea de Joventut. Per aquest motiu i per tercer any consecutiu organitza el Saló de l’Ensenyament del Ripollès. Es durà a terme dimarts, 14 de març, al poliesportiu municipal de Ripoll, des de les deu del mati fins a dos quarts de tres de la tarda. S’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, el departament d’Ensenyament i el d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura en el marc del programa Odisseu, el Servei Educatiu del Ripollès, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 181