foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Informació sobre l'activitat escolar avui al Ripollès

Si el transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal del Ripollès, s'ha suspès a tota la comarca, són els ajuntaments els que prenen la decisió sobre el manteniment o la suspensió de l'activitat docent als centres educatiusAquesta ha estat la primera vegada que se suspèn el transport íntegrament a tota la comarca des del 1989, any en què la Generalitat de Catalunya va delegar aquesta competència al Consell Comarcal del Ripollès. Recollim la relació de centres d'ensenyament obligatori i el grau d'activitat segons ens han informat els seus directors aquest matí.


Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès suspèn el transport escolar davant la situació de nevades

El Consell Comarcal del Ripollès tanca per avui el dispositiu especial de nevades i manté SUSPÈS el transport escolar a tota la comarca ateses les previsions meteorològiques per a les properes hores amb la voluntat de garantir la seguretat de tots els alumnes. La decisió sobre l'obertura dels centres escolars correspon a cadascun dels ajuntaments i per més informació sobre cada cas, es recomana contactar amb els mateixos centres o consistoris, amb els quals s’ha coordinat tot l’operatiu.

Mantenim habilitat el telèfon d'informació pública sobre el transport escolar comarcal: 676 43 99 71. Per informació actualitzada del trànsitpodeu clicar aquí.

 
 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès declara deserta l’adjudicació del servei de recollida de residus

La mesa de contractació constituïda per a l’adjudicació del nou servei de recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals dels municipis ripollesos excepte Camprodon ha decidit declarar de deserta la contractació. Atès l’informe valoratiu encarregat per la mateixa mesa als tècnics de la corporació d’acord amb els criteris establerts a les clàusules del procediment, s’ha pres aquesta decisió. El Consell de govern del Consell Comarcal del Ripollès ho ha ratificat en la reunió ordinària d’aquest vespre.

Llegiu-ne més...
 
El transport escolar es desenvolupa sense incidències al Ripollès malgrat les nevades

El Consell Comarcal del Ripollès segueix atentament l’evolució de la situació d’alerta per nevades que afecta els nostres municipis amb la voluntat de garantir la seguretat i el servei als usuaris del transport escolar. Pel que fa als desplaçaments d’avui dilluns, s’han desenvolupat sense incidències. Ja divendres, el govern i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès van activar el protocol de nevades. Ahir diumenge van valorar les previsions meteorològiques i, de la seva banda, les empreses concessionàries es van mostrar preparades i disposades a efectuar el transport a totes les línies actives, tal com s’ha acabat esdevenint.

Llegiu-ne més...
 
El Consell d’Alcaldes, favorable a mantenir la bonificació del preu de l’adopció dels gossos del refugi d’animals

El Consell Comarcal del Ripollès ha comprovat que la bonificació aplicada des del febrer del 2016 a les taxes, així com el reforç de les campanyes de comunicació que s’han fet els últims mesos, ha incentivat l’adopció de gossos del Refugi d’Animals del Ripollès. Amb la voluntat de mantenir aquesta línia, el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses ha donat llum verd al dictamen previ per mantenir les rebaixes dels preus, atenent la proposta del mateix Consell Comarcal.


 

 

Llegiu-ne més...
 
Balanç molt satisfactori de les dinamitzacions que fa el Consell Comarcal als parcs de salut, amb uns 80 participants

Els parcs urbans de salut del Ripollès tanquen l’any amb un balanç molt satisfactori i sent considerats dels que tenen millor acollida de totes les comarques de Girona. Això ha estat gràcies a les dinamitzacions que hi ha dut a terme setmanalment durant tot l’any tècnics especialitzats del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Dipsalut, l’organisme de Salut Pública de la Diputació de GironaAquests darrers dies abans de festes, alguns dels municipis on es duen a terme aquestes dinamitzacions han celebrat el final de curs amb esmorzars organitzats pels ajuntaments i amb la participació de tots els assistents a les dinamitzacions. És el cas de Ribes de Freser, Gombrèn i Campdevànol.

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 177