foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
La seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà una oficina de Tributs de Catalunya

El ple del Consell Comarcal del Ripollès han aprovat signar un conveni amb l’Agència Tributària Catalana pel qual la seu institucional de la corporació ripollesa acollirà l’oficina de Tributs de Catalunya. Aquest acord persegueix oferir a la ciutadania un servei tributari integrat, eficaç i de qualitat; el que es coneix com a finestreta única. Alhora, també es busca homogeneïtzar i millorar progressivament els procediments, compartir coneixements tècnics i funcionals i col·laborar tecnològicament en l’àmbit tributari. Aquesta col·laboració aportarà, a més, beneficis mutus a tots dos organismes. Així, d’’una banda, permetrà donar suport a algunes funcions del consell i, de l’altra, es contribuirà a donar cos a  l’estructura de l’Agència Tributària de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal organitza la primera Trobada de gent gran del Ripollès

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la celebració de la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, al santuari de Núria. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
Les obres de la via verda entre Sant Pau i Sant Joan, a punt de començar

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha acompanyat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; l’alcaldessa, Dolors Cambras, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, a la presentació del projecte de via ciclista que connectarà aquests dos municipis l’any que ve. Manso ha felicitat totes les parts implicades en aquest projecte i ha manifestat: “Ni en el millor dels somnis ens hauríem pogut imaginar que Setcases estaria relligat amb Gombrèn per una via verda”. En aquest sentit, ha posat en relleu que un projecte com la via ciclista del Ter “aplega un pilot de municipis” i que això “en una comarca de 25.000 habitants dóna moltes oportunitats econòmiques i de promoció turística”.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès adjudicarà el servei de recollida de residus amb una rebaixa del 14 % del preu de licitació

El Consell Comarcal del Ripollès ha admès l’oferta presentada per les empreses Urbaser SA i Vigfa Residus SLU per prestar el servei de la recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals de la comarca del Ripollès, exceptuant el municipi de Camprodon. L’oferta millora en un 13,88 % el preu de licitació, cosa que representarà l’estalvi de 217.000 euros per als municipis sobre el preu de sortida. L’adjudicació està subjecta a la presentació, per part de les empreses escollides, de tota la documentació reglamentària dins dels terminis establerts.

Llegiu-ne més...
 
Fet luctuós a la piscina municipal de Ripoll

Una nena de quatre anys de l’Escola Pirineu de Campdevànol ha perdut la vida avui a la piscina municipal de Ripoll. Ha estat durant una sessió del curs de natació d’educació infantil.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès, amb el Dia internacional contra l’homofòbia

Per primera vegada, el Consell Comarcal del Ripollès ha hissat a la façana la bandera de l’arc de Sant Martí, identificadora del col·lectiu LGTBI. És amb motiu de la commemoració del Dia internacional contra l’homofòbia. La col·locació de la bandera, cedida per l’associació LGTBI TALCOMSOM, la varen fer conjuntament el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, i el president de l’entitat, Marc Parareda, ahir al vespre, abans del ple de la corporació.

 

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 181