foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal edita la Guia Sardanista del Ripollès 2017

Seguint amb la tasca de promoció de la cultura i les tradicions, el Consell Comarcal del Ripollès ha editat la Guia Sardanista del Ripollès 2017. Aquest llibret recull tota la programació de ballades, audicions, aplecs i concerts de sardanes del Ripollès, incloent-hi la Trobada sardanista comarcal, que enguany se celebrarà a Sant Pau de Segúries el 23 de juliol i arriba a la 28a edició.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal aprova les bases dels ajuts de menjador escolar del curs 17-18

El Consell Comarcal del Ripollès segueix contribuint a la cohesió social de la població dels nostres municipis. Atenent aquesta finalitat, al darrer ple ordinari ha aprovat les bases dels ajuts de menjador escolar per al curs 2017-2018 per aquells casos en què no es disposa de la gratuïtat sistemàtica del servei. La convocatòria preveu ajuts per finançar o bé el 50 % del cost del servei o bé el 100 %, en funció del nivell de renda familiar, les especificitats familiars (família nombrosa, monoparental, alumne o germà discapacitat, acolliment o redistribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats específiques) i la situació social segons la valoració del Consorci de Benestar Social del Ripollès. El Consell Comarcal del Ripollès disposa d’una tercera línia d’ajuts per complementar, en funció de la demanda, el finançament del servei a aquelles famílies que inicialment hagin obtingut l’ajuda del 50 %.

Llegiu-ne més...
 
El Saló de l’Ensenyament del Ripollès es consolida com a referent educatiu del Ripollès, Osona i la Cerdanya

Posar a l’abast dels joves de la comarca tots els recursos necessaris perquè forgin una bona base per a la seva carrera professional i personal és un dels objectius del Consell Comarcal del Ripollès i, especialment, la seva àrea de Joventut. Per aquest motiu ha organitzat el III Saló de l’Ensenyament del Ripollès, que s’ha dut a terme al poliesportiu municipal de Ripoll. L’edició d’enguany ha estat tot un èxit de públic. S’ha superat amb escreix la previsió de visitants. Si bé se n’esperaven uns 400, pràcticament s’ha arribat a 600 joves provinents del Ripollès però també de la Cerdanya i Osona. Aquestes comarques ja tenen el saló com un referent per la gran capacitat que té d’apropar i concentrar l’oferta educativa disponible no només del Ripollès i les comarques veïnes sinó a de bona part del país. De fet, fins i tot hi ha participat estands de fora de Catalunya. Tot plegat, sense oblidar la formació professional, que hi ha estat representada per múltiples centres de la comarca i de localitats pròximes. Entre tots ells s’ha arribat a la xifra de 35 estands.

    

Llegiu-ne més...
 
El Saló de l’Ensenyament del Ripollès segueix creixent i arriba a 35 estands

Posar a l’abast dels joves de la comarca tots els recursos necessaris perquè forgin una bona base per a la seva carrera professional i personal és un dels objectius pels quals treballa el Consell Comarcal del Ripollès i, especialment, la seva àrea de Joventut. Per aquest motiu i per tercer any consecutiu organitza el Saló de l’Ensenyament del Ripollès. Es durà a terme dimarts, 14 de març, al poliesportiu municipal de Ripoll, des de les deu del mati fins a dos quarts de tres de la tarda. S’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, el departament d’Ensenyament i el d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura en el marc del programa Odisseu, el Servei Educatiu del Ripollès, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal obre la convocatòria de subvencions per a entitats i centres escolars

El Consell Comarcal del Ripollès ha obert el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions del 2017 corresponents al programa 1, destinades al suport a entitats i escoles. Aquestes aportacions responen a la voluntat de l’equip de govern de cooperar econòmicament amb les entitats, associacions i fundacions públiques o privades per contribuir a desenvolupar polítiques d’interès social comarcal. L’atorgament de les subvencions es farà mitjançant uns sistemes de puntuació amb clara transparència amb la intenció de garantir l’eficiència i l’eficàcia en la gestió dels diners públics en el camp de les subvencions i complir així amb la legislació vigent en matèria de transparència i bon govern. 

Llegiu-ne més...
 
El Consell, la Generalitat i els ajuntaments s’uneixen per garantir el desplegament de la fibra òptica al Ripollès

La Generalitat de Catalunya ha presentat el pla per desplegar la xarxa pública de fibra òptica a la comarca, un cop ja s’ha enllestit l’eix Vic-Ripoll, amb una inversió de 300.000 euros. Ha estat en un acte en què han participat el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso; el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró; l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; a més de Joan Cervera en representació de la Xarxa Oberta de Catalunya (XOC) i el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i Antoni Serra, cinquè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic.

  

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 179