foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Les obres de la via verda entre Sant Pau i Sant Joan, a punt de començar

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha acompanyat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; l’alcaldessa, Dolors Cambras, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, a la presentació del projecte de via ciclista que connectarà aquests dos municipis l’any que ve. Manso ha felicitat totes les parts implicades en aquest projecte i ha manifestat: “Ni en el millor dels somnis ens hauríem pogut imaginar que Setcases estaria relligat amb Gombrèn per una via verda”. En aquest sentit, ha posat en relleu que un projecte com la via ciclista del Ter “aplega un pilot de municipis” i que això “en una comarca de 25.000 habitants dóna moltes oportunitats econòmiques i de promoció turística”.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès adjudicarà el servei de recollida de residus amb una rebaixa del 14 % del preu de licitació

El Consell Comarcal del Ripollès ha admès l’oferta presentada per les empreses Urbaser SA i Vigfa Residus SLU per prestar el servei de la recollida i el transport als gestors autoritzats dels residus municipals de la comarca del Ripollès, exceptuant el municipi de Camprodon. L’oferta millora en un 13,88 % el preu de licitació, cosa que representarà l’estalvi de 217.000 euros per als municipis sobre el preu de sortida. L’adjudicació està subjecta a la presentació, per part de les empreses escollides, de tota la documentació reglamentària dins dels terminis establerts.

Llegiu-ne més...
 
Fet luctuós a la piscina municipal de Ripoll

Una nena de quatre anys de l’Escola Pirineu de Campdevànol ha perdut la vida avui a la piscina municipal de Ripoll. Ha estat durant una sessió del curs de natació d’educació infantil.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès, amb el Dia internacional contra l’homofòbia

Per primera vegada, el Consell Comarcal del Ripollès ha hissat a la façana la bandera de l’arc de Sant Martí, identificadora del col·lectiu LGTBI. És amb motiu de la commemoració del Dia internacional contra l’homofòbia. La col·locació de la bandera, cedida per l’associació LGTBI TALCOMSOM, la varen fer conjuntament el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, i el president de l’entitat, Marc Parareda, ahir al vespre, abans del ple de la corporació.

 

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal impulsa un pla per donar liquiditat sense interessos a municipis de menys de 1.000 habitants

Una de les funcions del Consell Comarcal del Ripollès és oferir assistència tècnica, jurídica i econòmica als municipis. Atenent aquest principi i vist que actualment la institució disposa d’un nivell de liquiditat puntualment bo, ha decidit impulsar un Pla per a operacions de tresoreria per als ajuntaments dels municipis de menys de 1.000 habitants dotat amb 250.000 euros. La mesura s’ha dissenyat en un context en què alguns consistoris es troben amb tensions de tresoreria, alhora que tenen dificultats per accedir al crèdit a través de les entitats financeres.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal del Ripollès amplia i descentralitza l'atenció al consumidor

Informar, orientar i formar els consumidors, les empreses i els establiments comercials i tramitar-los consultes, reclamacions, queixes o denúncies són els serveis principals que ofereix l’Oficina de Consum del Consell Comarcal del Ripollès. Per millorar aquesta capacitat d’actuació, des d’aquesta setmana l’oficina amplia l’horari d’atenció al públic.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 179