foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Consell Comarcal del Ripollès comparteix l’experiència de gestió del Refugi d’animals

Cooperar amb els territoris veïns, intercanviar-hi sinergies i millorar els serveis que ofereix a la comarca. Amb aquests objectius el Consell Comarcal del Ripollès ha dut a terme aquest dimecres dues accions d’intercanvi d’experiències. En aquest cas, en l’àmbit de la recollida de gossos abandonats.

    

Llegiu-ne més...
 
Nou web del Camí Oliba

L’associació Rutes del romànic, conformada pels consells comarcals del Ripollès, el Bages, el Moianès i Osona i els ajuntaments de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Manresa i Vic, ha renovat la pàgina web del Camí Oliba, camioliba.cat. Una de les millores destacables és l’adopció d’un format responsiu, que permet la navegació tant mitjançant l’ordinador, tauletes o telèfons mòbils.

Llegiu-ne més...
 
160 participants a la I Trobada de gent gran del Ripollès, celebrada a Núria

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès ha celebrat la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment ha consistit en un viatge organitzat fins al santuari de Núria, coincidint amb la festivitat de Sant Pere, una de les dates assenyalades a la vall, que marca tradicionalment l’inici de la temporada d’estiu.

Llegiu-ne més...
 
Rècord d’alumnes a l’Escola comarcal de música del Ripollès

El Consell Comarcal valora com un èxit rotund el model de gestió actual de l’Escola comarcal de música del Ripollès. La mostra és que s’ha batut un rècord pel que fa la nombre d’inscrits, que al llarg d’aquest curs ha superat la xifra de 300. El vicepresident Josep Coma celebra aquests bons resultats tenint en compte que no fa gaire temps “l’Escola comarcal de música del Ripollès passava per un moment molt baix, amb pocs alumnes, els ajuntaments hi havien de fer aportacions extraordinàries i era insostenible”. Així ho ha detallat al ple de la corporació celebrat aquest dimarts. De la seva banda, el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joan Manso, ha subratllat que s’ha “mantingut la tutela” del servei i que “s’ha donat resposta a una situació jurídica molt dolenta”.

Llegiu-ne més...
 
La seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà una oficina de Tributs de Catalunya

El ple del Consell Comarcal del Ripollès han aprovat signar un conveni amb l’Agència Tributària Catalana pel qual la seu institucional de la corporació ripollesa acollirà l’oficina de Tributs de Catalunya. Aquest acord persegueix oferir a la ciutadania un servei tributari integrat, eficaç i de qualitat; el que es coneix com a finestreta única. Alhora, també es busca homogeneïtzar i millorar progressivament els procediments, compartir coneixements tècnics i funcionals i col·laborar tecnològicament en l’àmbit tributari. Aquesta col·laboració aportarà, a més, beneficis mutus a tots dos organismes. Així, d’’una banda, permetrà donar suport a algunes funcions del consell i, de l’altra, es contribuirà a donar cos a  l’estructura de l’Agència Tributària de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal organitza la primera Trobada de gent gran del Ripollès

Amb l’objectiu de contribuir a l’oferta d’oci per a la població de més edat de la comarca, afavorir a la descoberta del nostre patrimoni entre els habitants i promoure la cohesió entre els ciutadans dels diferents municipis, el Consell Comarcal del Ripollès impulsa la celebració de la primera Trobada de gent gran del Ripollès. L’esdeveniment se celebrarà coincidint amb la diada de Sant Pere, el proper 29 de juny, al santuari de Núria. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les àrees de Serveis a les persones i de Presidència del Consell Comarcal del Ripollès, amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 179