foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
L’Oficina Jove del Ripollès acollirà una taula rodona sobre el retorn dels joves formats cap al món rural

Afavorir al retorn al Ripollès d’aquells joves que n’han marxat per estudiar, evitar la fugida de talents i contribuir a tenir un mercat laboral amb perfils qualificats forma part de les línies de treball del Consell Comarcal del Ripollès. Amb la voluntat de multiplicar els efectes d’aquestes polítiques, el servei comarcal de Joventut suma esforços en aquest sentit amb l’ajuntament de Ripoll i l’Associació per la gestió del programa Leader Ripollès Ges Bisaura (ALRGB). D’aquí sorgeix la celebració, dijous 14 de desembre, a dos quarts de set del vespre, d’una taula de debat sobre el retorn dels joves al món rural. Serà a l’Oficina jove del Ripollès (carrer de les Vinyes 6, de Ripoll) i en el marc del projecte Odisseu, que està dissenyat específicament per incentivar i facilitar el retorn i la inserció laboral dels joves a les zones rurals.

Llegiu-ne més...
 
El consell accepta l’encàrrec de gestionar els residus de Camprodon com una oportunitat per construir comarca

Amb unanimitat, el ple del Consell Comarcal del Ripollès ha acceptat la delegació de les competències acordada per l’ajuntament de Camprodon pel que fa al servei de recollida i transport de residus sòlids municipals i del servei de deixalleria. Així és com el Consell Comarcal del Ripollès torna a assumir aquesta matèria després de la decisió del consistori camprodoní de sortir del contracte comarcal.

Llegiu-ne més...
 
El ple del consell aprova un pressupost per al 2018 de més de 8 milions d’euros

Uns comptes equilibrats, consolidats i finalistes, amb un augment substancial de la inversió en benefici de fer més comarca. Així ha definit l’equip de govern el pressupost per al 2018, que el ple ha aprovat amb la majoria que conforma l’equip de govern de CiU i MES, amb el suport també del grup comarcal del PSC-CP des de l’oposició. En comparació a l’exercici anterior, el pressupost s’incrementa un 10,8% i ascendeix a 8.453.719,05 euros.

Llegiu-ne més...
 
Diumenge, 26 de novembre, Caminada Oliba 2017

El Consell Comarcal del Ripollès, com a membre de l’associació de Rutes del romànic, informa de la celebració, aquest diumenge, 26 de novembre, de la Caminada Oliba 2017. Aquesta activitat tracta de resseguir una de les etapes del Camí Oliba. En concret, transcorrerà per l’entorn de Montserrat, amb punt de partida i arribada a Sant Vicenç de Castellet, al Bages.

Llegiu-ne més...
 
El consell augmentarà el pressupost un 11 % fent èmfasi en medi ambient, benestar social i cultura

L’equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès sotmetrà a l’aprovació del ple un projecte de pressupost per al 2018 que defineix com a “anivellat i complint l’objectiu d’estabilitat pressupostària que marca la llei”. Els comptes d’enguany ascendeixen a 8.453.719,05 euros, que representen un 10,8 % més respecte a l’any passat.

Llegiu-ne més...
 
El consell comarcal i l’Obra Social “la Caixa”, units davant la pobresa infantil del Ripollès

“Avançar com una societat compacta” i “redoblar esforços perquè no cruixi”. Així és com Joan Manso, president del Consell Comarcal del Ripollès, ha definit l’objectiu que persegueixen les polítiques socials comarcals que desenvolupa el Consorci de benestar social del Ripollès. Ha estat en el marc de la formalització d’un donatiu de 5.000 euros de l’Obra Social “la Caixa” amb què l’entitat vol contribuir a combatre els efectes de la pobresa entre la població infantil ripollesa.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 181