foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
El Ripollès defineix el futur de les seves infraestructures a través d'una jornada participativa

Aquest proper dissabte 18 d’abril es celebrarà la jornada participativa que ha de permetre definir conjuntament el Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Serà una matinal de debat al voltant de cinc infraestructures (viàries, ferroviàries, energètiques, de telecomunicacions i de sanejament i residus) en què participaran cinc grups formats per entre 5 i 7 persones cadascun provinents d’àmbits polític, tècnic, econòmic i social del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
El Servei de Joventut organitza un curs de monitors de lleure a Campdevànol

El dia 6 d'abril va començar a Campdevànol un curs de monitors de lleure infantil i juvenil “Semi Intensiu de Setmana Santa”, que s’allargarà durant els mesos d’abril i maig. Es tracta d’un curs organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal i executat per la Fundació Pere Tarrés en el qual participen una vintena de persones.

Llegiu-ne més...
 
Els diputats Palma i Canet demanen des del Consell el consens del territori per agilitzar els tràmits de les variants

Els diputats al Congrés Montserrat Palma (PSC) i Francesc Canet (ERC) s’han reunit aquest dilluns dia 6 d'abril al matí amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i les alcaldesses de Ripoll i Campdevànol, Teresa Jordà i Núria López respectivament, per planificar el treball que cal fer des del territori per agilitzar el procés de construcció de les variants de Ripoll-Campdevànol i Olot.

Llegiu-ne més...
 
El Consell presenta el Pacte Comarcal de les Infraestructures
Establir un diagnòstic unitari sobre la situació de les infraestructures al Ripollès, articular un conjunt de propostes de consens amb experts i ciutadania sobre les infraestructures de futur de la comarca i disposar d'una eina que permeti agilitzar les negociacions de les inversions al Ripollès. Aquests són els objectius del Pacte Comarcal de les Infraestructures, una iniciativa innovadora i basada en la participació endegada des del Consell Comarcal del Ripollès.
Llegiu-ne més...
 
Segona convocatòria del pla d'iniciatives comarcals
Amb motiu de la segona convocatòria per presentar projectes al pla d’iniciatives de dinamització comarcal, el Consell Comarcal del Ripollès va convocar una reunió  entre diferents organismes per consensuar un treball conjunt que permeti que les empreses del Ripollès puguin aprofitar al màxim aquests ajuts que  poden donar una empenta considerable a moltes iniciatives empresarials del territori.
Llegiu-ne més...
 
El Consell Comarcal subvenciona la compra d'un emissor mòbil per a les associacions de protecció civil de la comarca
El dijous dia 19 de març el president del Consell Comarcal va presentar, en companyia dels presidents de les associacions de protecció civil de la comarca, un nou emissor mòbil subvencionat pel Consell amb l’objectiu de contribuir a la millora del servei que presten els voluntaris de protecció civil.
Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 Següent > Final >>

Pàgina 173 de 179