foto

Inici
Notícies del Consell Comarcal del Ripollès
Enric Pérez és membre de la nova subcomissió de consells de la Federació de Municipis

Davant l’avantprojecte de la futura Llei de Governs Locals que ha de definir la nova organització territorial, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha decidit unir polítics i tècnics en una comissió per poder-hi fer aportacions. És la Subcomissió de Consells Comarcals, que es va constituir el  8 de maig a Barcelona.

Llegiu-ne més...
 
El Ripollès aposta per la biomassa i endegarà un estudi de viabilitat
Aquest estiu es començarà a redactar el Pla Estratègic per al Desenvolupament de la Biomassa Forestal al Ripollès, que analitzarà les possibilitats d’implantació d’aquesta energia alternativa municipi per municipi.

Llegiu-ne més...
 
Educació flexibilitzarà la gestió dels ajuts de menjador per evitar el greuge als alumnes de nuclis agregats

El dia 7 de maig representants polítics del Ripollès es van reunir amb la Directora General d’Atenció a la Comunitat Educativa, Maria Isabel Darder, per plantejar-li la demanda de gratuïtat del servei de menjador escolar per als alumnes de nuclis agregats o de masies allunyades del nucli urbà.

Llegiu-ne més...
 
Govern i territori concideixen en la bona valoració dels projectes presentats al Pla d'Iniciatives

Assegurar que els projectes subvencionats es podran executar i que repercutiran en la competitivitat de les empreses i el manteniment i/o creació d'ocupació. Amb aquest objectiu els diferents ens i entitats representatius del teixit econòmic de la comarca: el Consell Comarcal del Ripollès, el Consorci Ripollès Desenvolupament, la Fundació Eduard Soler i la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER), han consensuat una sèrie de bases perquè els ajuts de la segona convocatòria del Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal siguin el màxim d’optimitzables per al territori.

Llegiu-ne més...
 
Xerrada sobre telefonia mòbil per als membres de l'ACPAM
Els drets que tenim els consumidors pel que fa a telefonia mòbil i fixa. Aquest va ser el tema central de la xerrada que es va fer dijous 7 de maig a la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès. Un acte dirigit als membres de l'Associació Comarcal per a la Promoció i Ajut als Minusvàlids (ACPAM).

Llegiu-ne més...
 
El Consell d'Alcaldes posa sobre la taula la necessitat de millorar la recollida selectiva

El Ripollès encara està lluny dels objectius marcats en matèria de recollida de residus i reciclatge. Aquesta és una de les informacions que es va posar sobre la taula en la sessió extraordinària del Consell d’Alcaldes celebrada el  dimarts 5 de maig al vespre a la seu del Consell Comarcal del Ripollès.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Següent > Final >>

Pàgina 173 de 181